23948sdkhjf

Kæmpeordre til Volvo

Sælger 2.000 nye Volvo FH til baltisk transportvirksomhed

Det vides ikke, om der nogensinde tidligere er solgt 2.000 lastbiler på én gang til en enkelt kunde; men sådan en handel fandt sted forleden, da Girteka Logistics bestilte 2.000 nye FH-lastbiler hos Volvo. Bilerne skal dels afløse en del ældre lastbiler, dels bruges i en udvidelse af virksomheden.

Der er tale om lastbiler i forskellige konfigurationer blandt andet nogle 4x2 og 6x2 trækkere med henholdsvis 460 og 500 hk motorer.

Bilerne har Globetrotter førerhus, I-Shift gearkasser med Fuel og Economy-software pakke. Endvidere er bilerne udstyret med I-See predictive cruise control og advarselssystemet Driver Alert system.

Alle 2.000 Volvo’er vil blive leveret inden udgangen af 2017

- Når vi investerer i Volvo lastbiler, skyldes det bilernes høje chaufførsikkerhed og brændstof- og emissionsteknologi, fortalte virksomhedens bestyrelsesformand, Mindaugas Raila under overrækkelsesceremonien forleden på Volvos hovedkontor I Gøteborg.

- Valget af lastbiler er vigtigt for os, fordi det viser vores kunder, at vi er optaget af komtort og sikkerhed. Det er også vigtigt for os at vise respekt for miljøet. Det gør vi også med vores valg af lastbiler.

Girteka er en af Europas største vejtransportfirmaet og har oplevet en vækst på 25 procent det seneste år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093