23948sdkhjf

Reconor i sønderjysk affaldsopkøb

Sønderjyske Mijodan bliver en del af den landsdækkende logistik- og miljøvirksomhed Reconor

Reconor-gruppen i Farum udvider igen sine aktiviteter i Jylland med overtagelsen af Mijodan A/S i Agerskov pr. 5. oktober. I juni blev Lotra i Kolding en del af Reconor-gruppen.

- Vi oplever en stigende efterspørgsel på miljøorienterede løsninger på et højt professionelt niveau og stiler efter at være til stede i alle større byer og regioner i Danmark. Vi forventer en fortsat konsolidering i branchen, så vores fælles viden, organisation og teknologi kan komme i spil endnu flere steder, siger administrerende direktør Carsten Fich, Reconor-gruppen.

- Mijodan er en veldrevet miljø- og genbrugsvirksomhed, som dygtigt har udviklet sig i takt med efterspørgslen på nye løsninger inden for genanvendelse af restprodukter og jordbehandling. Vi er glade for, at én af de nuværende ejere Bjarne Jensen fortsat vil stå i spidsen for Mijodan, der bevarer navn og medarbejderstab. Vi glæder os til at levere stærke løsninger sammen i et nyt landsdækkende set-up, siger Carsten Fich.

Mijodan er i de senere år vokset markant inden for kerneområderne kompostering, jordrensning, slam samt genanvendelse og kan for eksempel modtage og genanvende alle former for isolering og gips. Mijodan genanvender også jord og vil i løbet af de næste 10-20 år etablere en 45 m høj skibakke i Aabenraa kommune.

Mijodan blev i 2003 etableret af Niels Erik Jespersen, og han har siden 2014 ejet virksomheden sammen med Bjarne Jensen.

Niels Erik Jespersen har valgt at fortsætte i en ny rolle som ansvarlig for forretningsudvikling i hele Reconor-gruppen, og Bjarne Jensen fortsætter som daglig direktør af Mijodan.

- Vi ser frem til at blive en del af Reconor. Det giver bredere skuldre til at videreudvikle forretningen. Som del af Reconor-gruppen får vi adgang til flere stordriftsfordele for eksempel med hensyn til digital kommunikation og dokumentation, som spiller en stadig større rolle i samarbejdet med vores kunder. Vi ser også frem til i det hele taget at dele ideer, viden og erfaringer – og opgaver – med vores nye kolleger. Vi har samme ambition om at kunne genanvende mere affald og reducere mængderne til forbrænding og deponering, siger Bjarne Jensen.

Salgsprisen offentliggøres ikke. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079