23948sdkhjf

Nyt Iveco-værksted i Randers

Stiholt Erhvervsbiler A/S går sammen med Kronjyllands Erhvervsbiler for at give kunderne et bedre servicenetværk

Pr. 1. november mangler der ikke længere et Iveco serviceværksted i Randers, da Kronjyllands Erhvervsbiler er klar til at løfte opgaven på alle Ivecos køretøjer.

Stiholt, der skal dække området fra Skagen til Randers, er ifølge administrerende direktør i Stiholt Erhvervsbiler A/S, Michael Gadekær, glade for det kommende samarbejde med Kronjyllands Erhvervsbiler:

- Iveco har tidligere været i Randers, og der er stadig mange biler kørende i området. Derfor så vi Kronjyllands Erhvervsbiler som den helt rigtige til at løfte opgaven i det sydligste af vores ansvarsområde.

Indehaver af Kronjyllands Erhvervsbiler John Hansen er også glad for det nye samarbejde:

- Med vores gode placering ved siden af E45, vores store udenoms areal samt et værksted med højt til loftet, vil vi kunne servicere alle erhvervskøretøjer. Det er også derfor, vi har valgt at blive full range serviceværksted og kan dermed servicere og reparere både varebilerne, lastbilerne og busserne fra Iveco, siger han, og fortsætter:

- Desuden glæder vi os over at Stiholt vil have en sælger fast tilknyttet til vores værksted, for det bringer mere dynamik til en afdeling, når der også fokuseres på nybilsalget her i Randers-området. Dette samarbejde er et rigtig godt supplement til værkstedets igangværende aktiviteter på den tunge lastvogns segment, hvor vi nu fremover også kan vækste på den lette varevogns segment.

Den nye Iveco afdeling i Randers er ikke helt ny, da der tidligere har været autoriseret Iveco værksted på adressen, hvor det stadig er indehaveren John Hansen, der – ligesom dengang – står bag disken og modtager kunderne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079