23948sdkhjf

Ny kran døbt Flemming

Sawo-grundlægger får kran opkaldt efter sig.

Den svenske kranproducent, Hiab, har opkaldt sin nyeste kran efter SAWO’s grundlægger, Flemming Christensen. Der er tale om en lille kran på 0,9 ton/meter, som har fået navnet Hiab Flemming 080.

Kranen er kun bygget i dette ene eksemplar og blev overrakt Flemming Christensen i anledning af hans 80 års fødselsdag den 3. oktober 2017.

- Vi har bygget kranen specielt til dig, Flemming, for at vise vores taknemmelighed for mange års loyalt samarbejde, fortalte Stefan Karlsson, vicepræsident i Hiab og ansvarlig for salget i Nordeuropa.

Han var mødt op på SAWO’s hovedkontor i Sørup ved Støvring tidligere på ugen for personligt at overrække kranen til fødselaren.

Lige siden Flemming Christensen startede SAWO for 55 år siden, har han haft forhandlingen af Hiab-kraner i Danmark. Før det har Flemming faktisk været ansat i Hiabs daværende danske datterselskab.

Flemming Christensen bliver i øvrigt fejret ved en reception og fødselsdags-udstilling på fredag den 27. oktober 2017 ved SAWO’s hovedkontor på Industrimarken 1, Sørup, Støvring.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093