23948sdkhjf

Pris går til DTU-forsker

Hedorfs Fonds Pris for Transportforskning 2017 går til Jesper Larsen

Hedorfs Fonds Pris for Transportforskning går i år til professor Jesper Larsen fra Institut for Systemer, Produktion og Ledelse på DTU. Prisoverrækkelsen finder sted torsdag den 23. november 2017.

Hedorfs Pris for Transportforskning uddeles hvert andet år som belønning til en mand eller kvinde, som har gjort en betydelig indsats for forskning i Danmark inden for transport, logistik og tilgrænsende fagområder.

Fonden lægger vægt på, at prisvinderen har begået forskning inden for godstransport og at der er kommet ny erkendelse på området. Det kan også være faglige eller pædagogiske landvindinger til gavn for de transportrelaterede studier, som præmieres.

Indstillingskomitéen består af professor Britta Gammelgaard, CBS, professor Otto Anker Nielsen, DTU, direktør Michael Svane, DI, og Ole Wiberg, udpeget af Hedorfs Fond.

Fonden er testamenteret af Frode Hedorf, som var ejer af Transportkompagniet Nord A/S - TK Nord.

Netop i år er det 90 år siden, at TK Nord blev stiftet. Selskabet eksisterer ikke længere. Det blev solgt til ASG i 1992, som senere blev opkøbt af DHL Freight, der i dag er en del af Deutsche Post DHL.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078