23948sdkhjf

Se tallene: Vognmændenes overskud skrumper

16 vognmænd - med BMS i top - leverede tocifrede millionbundlinjer sidste år

Bundlinjerne er ikke blodrøde hos vognmændene, men de skrumper. Det viser Transportmagasinets brancheanalyse, der holder regnskaberne for næsten 150 vognmænd under lup. 

Læs konklusionerne fra vognmandsanalysen: Vognmænd taber fart

For flere tal og analyser - se hele udgivelsen: Transportmagasinets Top 2017

Knap halvdelen af vognmændsfirmaerne i Transportmagasinets Top 100-analyse tjente færre penge sidste år sammenlignet med året før. Dog betragter de fleste selv et mindre overskud som tilfredsstillende under de verserende markedsforhold. Nedenfor kan du se, hvem der - trods alt - tjente mest sidste år, men også omsætning, bruttofortjeneste, egenkapital og antal ansatte er listet i Top 20-tabeller.

Bemærk! Listen er baseret på de virksomheder, der indgår i Transportmagasinets Top 100-udgivelse. Det drejer sig om de største og mest toneangivende vognmænd. Derfor kan der være virksomheder, der ikke er med i brancheanalyserne, men som alligevel kvalificerer sig til nogle af listerne. 

Savner du en virksomhed på listen, skal du endelig ikke tøve med at kontakte chefanalytiker Casper Bæhr på cab@nordiskemedier.dk.

Bemærk: Kun 14 virksomheder oplyser omsætning. En væsentlige del af tallene for SPF-Danmark vedrører ikke transportforretning.

Artiklen er en del af temaet Top 100 - 2017.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078