23948sdkhjf

DHL hædret for høj arbejdsglæde

DHL Express er internationalt kåret som 8. bedste arbejdsplads i verden - og nu har den danske gren opnået yderligere hæder

DHL Express er for nyligt kåret internationalt som den 8. bedste arbejdsplads i verden. Og nu har den danske gren af det verdensomspændende kurerfirma opnået en 2. plads blandt store danske virksomheder i Danmark.

- DHL Express er i konstant udvikling og har en kultur, hvor alle hjælper alle med at løse opgaven med et smil. Det mærkes i det daglige og det smitter af både internt og eksternt, siger Atli Einarsson, der er administrerende direktør for DHL Express.

Kurerfirmaet har 910 medarbejdere i Danmark i både DHL Express og Aviation på flere forskellige lokationer. Derfor er det også lidt af en opgave at sikre, at der bygges en ensartet kultur i hele virksomheden og at alle føler sig forbundet trods det, at de fysisk møder ind forskellige steder i landet.

Når det kan lykkes, skyldes det i høj grad en beslutning, der blev truffet i 2010 om, at samtlige medarbejdere skulle på DHLs interne CIS-program, Certified International Specialist, hvor det er virksomhedens ledere, der træner medarbejderne — og dermed kan sikre sig forankringen af virksomhedens værdier.

Stærk anerkendelseskultur
- Når lederne aktivt fortæller medarbejderne om DHL og deler egne erfaringer, skaber det mindre hierarki og det fungerer i særdeleshed godt i en dansk organisation. For medarbejderne betyder det, at de får klare forventinger, feedback og mandat til at træffe beslutninger selv i hverdagen, fordi vi anser dem for at være industriens absolutte topstjerner, siger Pia Skat-Rørdam, der er direktør for HR og forretningsudvikling i DHL Express.

Ifølge Pia Skat-Rørdam har virksomheden i løbet af det forgangne år bygget mange aktiviteter op omkring arbejdsglæde og det at være ’Fit to Work’. HR-direktøren peger på internationale undersøgelser, der viser, at medarbejdere i god fysisk form også præsterer bedre.

- Både vores anerkendelsesgaver og fysiske aktiviteter er med til at styrke vores forhold til hinanden og gøre, at vi også har lyst til at ses uden for vores arbejdsplads, siger Pia Skat-Rørdam.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078