23948sdkhjf

DAF-modeller får prestigefyldt pris

Fagjournalister fra 23 europæiske lande har kåret DAF's nye CF og XF lastbiler som "International Truck of the Year 2018"

En uafhængig komité bestående af førende fagjournalister fra 23 europæiske lande har kåret DAF's nye CF og XF lastbiler som "International Truck of the Year 2018". Den prestigefyldte pris blev overrakt til DAF Trucks’ President, Preston Feight, af komitéens formand, Gianenrico Griffini, ved Solutrans-messen i Lyon.

DAF's nye CF og XF lastbiler er udstyret med helt nye drivlinjer med supereffektive gearkasser og bagaksler. Sammen med de nye, kompakte efterbehandlingssystemer, den sofistikerede software og de aerodynamiske optimeringer giver disse innovationer en forbedret brændstofeffektivitet og en CO2-reduktion på imponerende 7%. De nye lastbiler byder på en vægtreduktion på op til 300 kg, hvilket gør kunderne i stand til at øge deres effektivitet endnu mere.

Nye standarder for den samlede ydeevne
- Den årlige pris tildeles den nye lastbil eller den nye modelserie, der har ydet det største bidrag til vejtransporteffektiviteten, baseret på flere vigtige kriterier som teknologisk innovation, chaufførkomfort, trafiksikkerhed, køreegenskaber, brændstoføkonomi, miljøpåvirkning og samlede driftsomkostninger (TCO), sagde komitéens formand, Gianenrico Griffini.

- Med introduktionen af de nye CF og XF lastbiler har DAF leveret en serie af mellemtunge og tunge lastbiler, der sætter nye standarder for drivlinjeeffektivitet og den samlede ydeevne.

DAF Trucks’ President, Preston Feight, modtog den prestigefyldte pris "International Truck of the Year 2018" på vegne af de 10.000 DAF medarbejdere på tværs af Europa.

- Æren tilfalder hvert eneste medlem af DAF organisationen, tilføjede han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078