23948sdkhjf

DTL ansætter ny chefkonsulent

Jurist Niels Bukholt bliver DTL - Danske Vognmænds nye mand på den grønne dagsorden

Med ansvar for områderne affald, genbrug, cirkulær økonomi, miljø og klima bliver der nok at se til for Niels Bukholt, når han starter i stillingen som chefkonsulent og sekretær for DTLs specialforening, Danaffald.

1. marts bliver første rigtige arbejdsdag på Grønningen i de danske vognmænds tjeneste. Men allerede lørdag den 27. januar tyvstarter Niels Bukholt i forbindelse med DTL Dyrs generalforsamling, da Niels – ud over det grønne område – også kommer til at arbejde med andre erhvervspolitiske områder, blandt andet transport af levende dyr.

Niels har senest arbejdet 7 år i Miljøstyrelsen bl.a. med områderne cirkulær økonomi og affald.

Niels har desuden tidligere været koncernjurist i Dong Energy og arbejdet i DI’s miljøsektion samt i foreningen Affald Danmark.

- Jeg er glad for, at vi hurtigt har fundet en så kompetent og erfaren ny kollega til gavn for de danske vognmænd. Det er et krævende job, hvor man skal både konkret og i overført betydning skal kunne bevæge sig fra gårdspladsen til Christiansborgs bonede gulve. Jeg, og resten af DTL, ser meget frem til samarbejdet med Niels Bukholt, siger erhvervspolitisk chef og DTL-underdirektør, Ove Holm.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094