23948sdkhjf

Flådestyringsgigant på opkøbstogt

Med sin overtagelse af Ecofleet går Fleet Complete ind på nye markeder i Skandinavien og Baltikum

Fleet Complete, leverandør af IoT-løsninger (Internet of Things) indenfor flådestyring og ”connected cars”, annoncerede onsdag deres overtagelse af Ecofleet, den ledende telematikudbyder i Norden og Baltikum.

Det skriver Fleet Complete i en pressemeddelelse.

Detaljer omkring købsbetingelserne bliver ikke offentliggjort. Dette er Fleet Completes andet opkøb i Europa siden ITmobile i 2016 (nu Fleet Complete Europe), hvilket sikrede dem tilstedeværelse i Holland, Belgien, Luxemburg, Østrig og Tyskland.

Ecofleet er for nuværende den største telematikudbyder i det nordeuropæiske marked. De tilbyder trackingløsninger til administration af køretøjer og mobilt materiel i Danmark, Finland, Sverige, Norge, Estland, Letland og Litauen. Virksomheden har mere end 80.000 abonnenter fordelt på såvel mindre virksomheder som store virksomhedsflåder, og Fleet Complete opnår således en abonnentbase på mere end 110.000 i Europa og 400.000 på verdensplan.

Ecofleets stiftere og ledelsesteam vil fortsætte med at drive forretningen i regionen og vil tilpasse den lokale markedskompetence med Fleet Completes globale mål.

Overtagelsen er i overensstemmelse med Fleet Completes globale ekspansionsstrategi. Selskabet er stærkt fokuseret på at trænge ind på det europæiske langdistancemarked.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094