23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se, hvilke virksomheder med relation til transportsektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge

Aalborg Havn A/S
Søren Schiødt Nielsen er indtrådt som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem hos Aalborg Havn A/S i stedet for Claus Rosenbeck (kilde: CVR).

Aalborg Havn er en af Danmarks største industrihavne.

Aarhus Container Trucking ApS
Bjarne Benedikt Pedersen er trådt ind i direktionen hos Aarhus Container Trucking ApS i stedet for Peer Kamp Vestergaard (kilde: CVR).

Aarhus Conatiner Trucking A/S er en østjysk speditionsvirksomhed.

Center for Logistik og Samarbejde ApS
Tine Kirk Pedersen er trådt ind i bestyrelsen hos Center for Logistik og Samarbejde ApS i stedet for Bjørn Buchholtz Christiansen (kilde: CVR).

Center for Logistik og Samarbejde beskæftiger sig med vidensformidling, implementering af logistikløsninger og forretningsmodeller til såvel private som offentlige virksomheder.

Chembulk Maritime Denmark ApS
David Alan Ellis er trådt ind i direktionen hos Chembulk Maritime Denmark ApS, mens Henrik Koch er trådt ud som administrerende direktør (kilde: CVR).

Chembulk er et amerikansk tankskibsrederi.

Corgea Shipping A/S                        
Pádraic Gearoid Ó Giolláin er trådt ind i bestyrelsen hos Corgea Shipping A/S i stedet for Gerard Martin Purcell (kilde: CVR).

Gorgea Shipping A/S driver et skib til transport af levende dyr.

Dekra Akademie A/S
Roland Carlos Kemper er trådt ud af bestyrelsen hos Dekra Akademie A/S (kilde: CVR).

Dekra tilbyder blandt andet transportuddannelser.

Vehco A/S
Lars Magnus Orrebrant er indtrådt som administrerende direktør hos Vehco A/S i stedet for Søren Als Christiansen, der også er trådt ud af bestyrelsen. Samtidig er Annette Nielsen og Anna Stoldt indtrådt i bestyrelsen, mens Lars Gustaf Magnus Erlandsson er trådt ud af bestyrelsen (kilde: CVR).

Vehco A/S er leverandør af flådestyringssystemer til tunge erhvervskøretøjer og varevogne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079