23948sdkhjf

Prime Cargo udvider

lageret i Greve kommer op på 8.000 kvadratmeter.

En af Skandinaviens førende virksomheder inden for e-handelslogistik, Prime Cargo, investerer i udvidelse af sit lager i Københavnsområdet.

Byggeriet af lageret på 4.000 kvadratmeter er allerede igangsat. Det nye lager bygges i forlængelse af det eksisterende lager på Greve Main, hvor Prime Cargo har haft pladsudfordringer, og derfor fordobles lagerpladsen for at få plads til nye kunder. Den nye lagerbygning forventes at stå færdig i begyndelsen af august 2019.

- Da muligheden præsenterede sig for at udvide vores eksisterende lager i Greve, slog vi til, siger managing director i Prime Cargo Danmark Morten Høilund.

- Hensigten med udvidelsen er både at få bedre plads til nuværende kunder såvel som til nye kunder. Vi har valgt at fokusere på fashion/mode-kunder til det nye lager. Derfor kalder vi lageret Fashion Hub CPH.

- Både kunder og medarbejdere vil kunne mærke en stor effekt i forhold til lagerkapacitet og effektivitet, og så kan vi desuden tilbyde flere value added services i Greve, hvilket vores kunder har efterspurgt, siger Morten Høilund

Med udbygningen af lageret i Greve bliver der ligeledes plads til virksomheden Packshoot, der er specialiseret i "content creation", herunder produktbilleder og beskrivelser, imagekampagner, SoMe og video. Packshoot er placeret i Prime Cargos lokaler i Kolding, men udvider nu forretningen til københavnsområdet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078