23948sdkhjf

TIP køber op i stor stil

Trailerspecialisten TIP Trailer Services har indgået en aftale om at købe Trailer Wizards, der er en af Canadas førende leverandører af trailerudlejning.

Det oplyser TIP i en pressemeddelelse.

TIP udvidede første gang sine aktiviteter fra Europa til Canada i 2016, da koncernen købte Train Trailer. Købet af Trailer Wizards giver yderligere 21 canadiske lokationer, over 400 ansatte og en varieret flåde på over 23.000 enheder i Canada, nævner TIP.

- Dette er et vigtigt skridt i vores plan om at udvide forretningen, så den bliver en førende global leverandør af trailer-services, siger Adil Rahmathulla, der er formand for TIP Trailer Services bestyrelse, i pressemeddelelsen.

- Købet af Trailer Wizards vil gøre TIP til en af de førende udbydere af trailerservice i Canada, og det vil sprede vores geografiske fodaftryk yderligere, udvide vores service og øge vores kundebase, tilføjer han.

Ejeren af Trailer Wizards, Carl Vanderspek, er også tilfreds:

- Som stifter og ejer af Trailer Wizards i over 50 år mener jeg i TIP at have fundet det rette hjem for forretningen i fremtiden, siger han.

Når handlen, der skal godkendes af myndighederne, er faldet helt på plads, vil TIPs canadiske afdelinger tilsammen have en flåde på over 33.000 enheder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078