23948sdkhjf

Lufthavnens Terminal 3 skal udvides

Hautek leverer hjulvaskeanlæg til Københavns Lufthavn.

Der skal være mere plads til passagererne i den travle Terminal 3. Derfor er Københavns Lufthavn i gang med en markant ombygning og udbygning til en kvart milliard kroner. I disse uger begynder selve udbygningen af terminalen med 1.500 ekstra kvadratmeter.

Flere end 20 millioner mennesker kommer igennem Terminal 3 hvert år - og tallet vokser. Derfor er lufthavnen i gang med en række projekter, der skal give mere plads og en bedre rejseoplevelse.

I den forbindelse har Hautek modtaget ordre på levering af et hjulvaskeanlæg fra Frutiger model MobyDick ConLine KIT FLEX 800 C.

Den består af en otte meter lang vaskerampe. Her får køretøjer spulet hjul og chassis, nå de skal forlade byggepladsen og køre ud på offentlig vej.

Hjulvaskeanlægget har 260 dyser, der tilsammen spuler med 7.200 liter i minuttet ved et lavt tryk på under to bar. Det lave vandtryk betyder, at man kan genbruge 98 procent af vandet.

Hautek har det danske agenturet for Frutiger Company AG, der med MobyDick har verdens førende anlæg til hjulvask - eller "Site Emission Control" som det kaldes i udlandet.

Frutiger lancerede MobyDick mærket for mere end 30 år siden. Siden er over 6.000 anlæg sat i drift i 72 lande. De skræddersys til hjulvask (Wheel Wash), støvkontrol (Dust Control) og rensning (Demuck).

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141