23948sdkhjf

Protruck vinder initiativpris

På Jernaldervej i Odder ligger Protrucks showroom, kontor og lager, der fylder hele 4.500 m2. Der kan man købe gaffeltrucks, hvor de billigste fås for 50.000 kr., og de dyreste koster ca. 5 mio. kr.

I 2011 trådte virksomheden ind på et modent marked, der var præget af afmatning og pessimisme efter finanskrisen. Det skræmte dog ikke topchef Michael Laursen, der med en ambitiøs forretningsstrategi har formået at løfte virksomhedens omsætning med 142 pct. de seneste fem år.

Johannes Saugbjerg, der er formand for DI Horsens, er imponeret over Protrucks mod og målrettethed for at opnå en stærk position på gaffeltruckmarkedet.

- Protruck har haft en enestående vækst og udvikling, og det kan inspirere mange virksomheder. Virksomheden har formået at kapre markedsandele i kølvandet på finanskrisen, hvor markedet var meget presset. Derudover er Protruck et fantastisk eksempel på en lokal virksomhed, der har fået godt fat i det danske marked. Det er en lokal succeshistorie, der fortjener at blive anerkendt med DI Horsens’ Initiativpris 2019, siger Johannes Saugbjerg.

Ifølge Michael Laursen er det virksomhedens dygtige medarbejdere, der har været afgørende for Protrucks succes. Virksomheden har i dag 85 ansatte, hvilket er en tidobling siden efteråret 2011.

- Vi er utroligt glade for at modtage DI Horsens’ Initiativpris. Det er et kæmpe klap på skulderen til vores stærke team af dygtige og dedikerede medarbejdere. Når det er lykkedes Protruck at vinde indpas på markedet, skyldes det i høj grad teamet, der altid er klar til at skabe værdi for kunderne, siger Michael Laursen.

Når en maskine holder stille på grund af tekniske fejl, får det mærkbare praktiske og økonomiske konsekvenser for kunden. Hos Protruck bliver kunderne derfor aldrig mødt af en telefonsvarer.

- Hver eneste kunde skal opleve, at de får den bedst mulige service hos os. Vi er meget bevidste om, at vi sælger services og ikke bare en gaffeltruck. Det er blandt andet grunden til, at vi er så store i dag, siger Michael Laursen.

Med DI Horsens’ Initiativpris 2019 er Protruck én ud af 18 kandidater til DI’s nationale initiativpris, som uddeles på DI’s årlige konference for små og mellemstore virksomheder den 27. januar 2020 i Aarhus.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078