23948sdkhjf

Nu vil Dekra uddanne ledere

Dekra udvider forretningen pr. 1. januar 2020 med kurser inden for handel, administration, kontor og ledelse. Det nye forretningsområde har fået navnet Dekra Business.

- Vi vil være med til at løfte kendskabet og brugen af AMU-kurser inden for de fire områder. Med AMU systemet kan man få meget for pengene, og virksomheden får refusion når medarbejderen er på kursus, siger Anja Brauner-Kristiansen, der er direktør i Dekra Business.

Begynder med ledelseskurser
Dekra Business starter med at udbyde kurser og uddannelser inden for ledelsesområdet heriblandt Den Grundlæggende Lederuddannelse, der er udviklet i samarbejde med DI, Dansk Erhverv, Kommunernes Landsforening, HK og Lederne.

Uddannelsen tager 13 dage og består af 5 moduler á 2-3 dages varighed fordelt over 5-6 måneder. Uddannelsen henvender sig både til nuværende ledere og medarbejdere, der ønsker at opkvalificere sig.

Allerede i første kvartal af 2020 vil Dekra Business også udbyde uddannelsespakker blandt andet inden for salg og iværksætteri. Desuden vil der løbende blive udbudt enkelt kurser inden for området.

Praksisnære kurser og uddannelser
- Vi vil i Dekra Business tilbyde kurser, hvor det praksisnære vil være i fokus. Det er vigtigt, at kursisten kommer tilbage på jobbet og med det samme kan anvende det lærte. Der vil være stor fokus på udviklingen af den enkelte kursist i alle forløbene, siger Anja Brauner-Kristiansen.

Hun understreger også, at Dekra Business vil være i tæt dialog med erhvervslivet, så kurserne hele tiden er tilpasset virkeligheden. Eksempelvis vil man på alle kurser forhold sig til digitalisering, da digitalisering påvirker alle processer både nu og fremover.

Onsdag den 22. januar byder Dekra Business velkommen til det første modul i Den Grundlæggende Lederuddannelse.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078