23948sdkhjf

Sydjyske rastepladser får bedre forhold: Nye toiletbygninger på vej

Nu får trafikanterne i Syd- og Sønderjylland bedre muligheder for at træde af på naturens vegne.

Vejdirektoratet er ved at udskifte de eksisterende toiletbygninger med nye og mere moderne faciliteter i denne del af landet. Det sker på Jedsted Rasteplads Øst syd for Esbjerg, på Gelså Rasteplads vest for Vojens og på Sæd Rasteplads ved grænsen.

- Vi bestræber os hele tiden på at tilbyde trafikanterne moderne og behagelige toiletfaciliteter, når de færdes på statsvejnettet. Derfor udskifter vi løbende vores toiletbygninger med nyere modeller. Og i denne tid er vi altså i færd med at anlægge tre nye bygninger på rastepladser i det syd- og sønderjyske, siger områdechef Gertrud Knudsen fra Vejdirektoratet.

Der er tale om nye og moderne toiletbygninger i Rockpanelplader og med inventar i rustfrit stål. En af deres kvaliteter er den markante anvendelse af dagslys, der er knyttet til deres udformning. De er udstyret med store vinduespartier, der lukker lyset ind i bygningerne. Det er erfaringen, at brug af dagslys i indretningen giver øget velbefindende hos brugerne og reducerer risikoen for hærværk.

Opførslen af de nye toiletbygninger er i gang i disse dage, Og det er planen, at de nye toiletter står klar til trafikanterne inden årsskiftet. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093