23948sdkhjf

Thomas Silfen til AMU Juul

Er tiltrådt stillingen som strategisk direktør

AMU Juul har ansat Thomas Silfen som strategisk direktør. Thomas er et velkendt ansigt inden for området, og kommer med flere års erfaring i ledelse og samarbejde på uddannelsesområdet.

- Vi er meget begejstret for tilknytningen af Thomas, siger direktør Jesper Juul fra AMU Juul.

- Vi har oplevet en meget positiv tilgang til vores kurser, og der er flere spændende muligheder og udfordringer på vej. Her har Thomas har den helt rigtige profil og erfaring til at tage del i de opgaver. Han vil uden tvivl styrke vores team.

AMU Juul er i en rivende udvikling, og som strategisk direktør skal Thomas Silfen være med til at sikre den fortsatte fremgang på nye og eksisterende forretningsområder. Thomas kommer til AMU Juul i en tid, hvor uddannelse og kompetenceløft for alvor er på samfundets dagsorden.

Selv siger Thomas Silfen, at han ser frem til at bidrage til at sætte retning for AMU Juul.

- En af mine væsentligste opgaver bliver at skabe nogle gode rammer for hele organisationens virke og fortsatte vækst. AMU Juul løser en vigtig samfundsopgave til gavn for borgerne og samfundet. Virksomheden leverer høj kvalitet hele vejen rundt. Jeg skal bygge videre på dette høje niveau.

AMU Juul er senest blevet godkendt til kunne udbyde AMU kurser inden for redder-området.

- Redderområdet er bare et af flere nye områder, som vi er blevet godkendt til af Undervisningsministeriet

inden for det seneste år, siger Jesper Juul. Lager & logistik, herunder gaffeltruck, er også blevet del af kursusprogrammet.

- De nye områder er en stærk og naturlig tilknytning til de områder, som vi i forvejen uddanner indenfor, som er godstransport, taxikørsel og bus- & handicapkørsel.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109