23948sdkhjf

TIP og Iveco hjælper PostNord på den bæredygtige vej

TIP leverer som de første 10 nye Iveco S-Way gastrækkere til PostNord i Danmark.

Med nye Iveco S-Way modeller bliver PostNord ikke kun godt kørende, men også mere grønne. Trækkerne er nemlig udstyret med en 460 hk gasmotor, som kører på komprimeret biogas (CBG). Ved drift på biogas kan PostNord reducere CO2-udslippet med ca. 95 procent i forhold til en tilsvarende dieselbil.

Lige så vigtigt er det, at de nye Iveco'er udleder 99 procent færre partikler og 90 procent mindre NOx end en tilsvarende dieselbiler.

- Vores nye gaslastbiler bidrage positivt til en renere luft i København og Hillerød, hvor de kommer til at køre fast, sigerJan Greve, der er Director of Operational Development i PostNord, som nu kører med gaslastbiler i både Danmark ogh Sveige.

Bilerne er leveret af Iveco Danmark i samarbejde med TIP og sker i kølvandet på en stigende efterspørgsel efter bæredygtige transportløsninger.

- Vi har gennem længere tid udvidet og differentieret vores produktudbud, og netop her er gastrækkere et vigtigt element i den grønne omstilling, siger Christian Petersen, Vice President, TIP Nordic

Bilerne, som PostNord netop har taget i brug, har en rækkevidde på op til 500 km på en tankfuld og er godkendt til en vogntogsvægt på 44 ton.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125