23948sdkhjf

Salg af lastbiler til hele verden

Interesserede købere fra hele 86 lande, verden over, har det seneste års tid besøgt de gratis annoncer med brugt transportmateriel på BrugteLastbiler.dk
Da Lars Mortensen startede Danmarks gratis lastbilmarked for snart et år siden, havde han forventet, at hjemmesiden måske nok ville blive besøgt af nogle få interesserede købere fra det store udland; men en analyse af besøgsstatistikken fra det seneste år vidner om en imponerende tilslutning fra udenlandske lastvognskøbere overalt i verden.

Snart et år siden

Siden BrugteLastbiler.dk åbnede den 17. marts 2013, er hjemmesiden blevet besøgt af interesserede lastbilkunder fra 86 lande verden over.

- Det er især brugere fra lande som Tyskland, Norge, Sverige og Polen, der har vist interesse for annoncerne på BrugteLastbiler.dk. Fra Finland, Litauen og Holland har der været stor interesse, siger Lars Mortensen.

- Faktisk har annoncerne på hjemmesiden oplevet mærkbar interesse fra næsten alle lande i Europa, mange lande i Asien og visse lande i det nordlige Afrika. Der har sågar været enkelte besøgende fra så fjerne lande som Peru, Indonesien og Japan.

Med sin erfaring fra både Volvo Truck Centers salgsafdeling og det globale annoncemarked eBay, er det lykkedes Lars Mortensen at skabe et lastbilmarked, hvor danske lastbiler gratis kan annonceres og tilmed ses af interesserede kunder over hele verden.

Læs mere

Tjek ind på firmaets hjemmeside, hvis du vil se mere:

www.brugtelastbiler.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078