23948sdkhjf

Refako Autodele åbnet i Nykøbing F.

Masser af reservedele til erhvervskøretøjer og personbiler på Københavnsvej i Nykøbing F.
Midt i sommerferien blev Nykøbing F. en butik rigere. Det skete, da Refako Autodele åbnede en 600 kvadratmeter stor butik på Københavnsvej 15 – lige midt i smørhullet hvad angår biler. Mange bilhuse ligger i området. Det samme gør autogrossisterne - og nu også Refako.

Med Nykøbing F. på landkortet har Refako nu 14 afdelinger rundt omkring i landet, og afdelingen bliver næppe den sidste.

- Vi har et ønske om at være tæt på vores kunder, siger Klaus Jørgensen, som er direktør og medindehaver af Refako Autodele.

- Derfor åbner vi afdelinger i de områder, hvor der er efterspørgsel efter vores service, og hvor der er et økonomisk grundlag for at drive en forretning.

Hos Refako Autodele kan man også bestille varer på nettet hele døgnet rundt. Man kan få varerne sendt til sin adresse, eller man kan hente dem i en af afdelingerne over hele landet.

- Vi har mere end 200.000 varenumre. Det dækker alt det, man lige står og mangler, når man reparerer, renoverer eller styler sin bil - uanset om det er en person-, vare- eller lastbil – eller trailer for den sags skyld.

Heine, Dan og Martin

I Nykøbing er Heine Hvidberg ansat som afdelingsleder. Han er dagligt i butikken sammen med Dan Strange og Martin Oleander.

- Dan og jeg har også taget os af det opsøgende salg, indtil vi får ansat en sælger, fortæller Heine Hvidberg.

- Vi har kørt rundt og besøgt vognmænd og andre kunder et par dage om ugen; men opsøgende salg er egentlig et fuldtidsjob, så vi glæder os til at få ansat en decideres sælger.

Mange små vognmænd

Hvad angår den tunge sektor er det typisk vognmænd og chauffører, som benytter sig af Refakos afdelinger. På personbilssiden er det privatkunder.

- Her på Lolland-Falster og Møn er der forholdsvis mange små vognmænd, og det er dem vi henvender os til, siger Heine.

- Vi har alt i slid- og servicedele. Hvis vi ikke selv har det på lager, har vi det næste dag. Bestiller vi varer inden kl. 16.00, har vi det her i butikken kl. 8 næste morgen – enten fra vores hovedlager i Odense eller en af de andre 13 butikker – men som nævnt kan man også bestille varer på nettet og hente dem i butikken.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095