23948sdkhjf

Ny bil med hejs Næstved

SAWO har netop solgt en opbygning med et CLF 432S-3W hejs og et 3-vejs tip til Frede Andersen & Søn i Næstved.
Hejset har hydraulisk nedfældbar stop til forskellige stopmål og er med hydraulisk forskydelig bagkofanger. Endvidere er der hydraulik udtag for pendel container, luftudtag for automatbagsmæk på container og den kendte SAWO lygte bagende med LED lygter. Lygte bagenden består af 4 stk. LED arbejdslamper og 2 stk. blitzblink.

Yderligere er der VBG træk med luftservo, stige med holder og kost- og skovlbeslag. Værktøjskassen er en Danbox og combitanken er med rørramme samt alu-plade oven på. Opbygningen er lavet på en ny model af Mercedes-benz Arocs 8X4.

Nopa Container

Nopa pendel containeren er med pendel lodret i venstre side, hel side dobbelt svingbar i højre side og en luftstyret automatbagsmæk samt en 4 mm Hardox 450 bund.

Nopa 3-akslet kærre er med 3-vejs tip, begge hel sider dobbelt svingbar, luftstyret automatbagsmæk og BPW aksler med tromle bremser. Tillige er der tvillingmonterede dæk, liftaksler på 1. og 3. aksel el-styret, en strøkasse i højre side og igen en Nopa lygte bagende med LED lygter, 4 stk. LED arbejdslamper, 2 stk. biltzblink, 2 stk. trækøjer i bag. Opbygningen er malet i kundens flotte farver.

FAS vognmandsforretning blev startet med hestevogn i 1903 af Lars Vilhelm Andersen. Den første lastbil blev købt i 1915 og i 2009 overtog 4. generation ledelsen, og i 2013 blev generationsskiftet i virksomheden endeligt.

I dag leder søskendeflokken Peter, Kim, Lars & Berit virksomheden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079