23948sdkhjf

Itella skærer ned i Skandinavien

Itella vil fremover koncentrere sine aktiviteter til vejtransport mellem Itellas største markeder. Det er Finland, Rusland og Baltikum.
Her har Itella i forvejen et stærkt fodfæste og vil satse på at øge markedsandelen. Der vil også komme fokus på at udvikle trafikken i nogle af kontinenttrafikkerne.

Som en del af omstruktureringen vil Itella lukke sin logistikvirksomhed og sine luft- og søfartsaktiviteter i Sverige, Norge og Danmark. De indenlandske fragter bliver outsourcet til underleverandører i disse lande.

På grund ændringerne, er der indledt forhandlinger om reduktion af antallet af ansatte med cirka 300 personer i Sverige, Norge og Danmark.

- Behovet for at reducere vil blive fastlagt i de landespecifikke forhandlinger, hedder det i meddelelsen.

- Operationerne i Skandinavien har desværre ikke været tilstrækkeligt rentable, derfor er de nye initiativer nødvendige, siger direktør Jani Jolkkonen fra Itella Logistics.

Skifter navn

Den 1. januar 2015 skifter den finske del af Itella Corporation navn til Posti Group Corporation. Fremover vil Posti betjene både forbrugere og forretningskunder under ét navn for derigennem at forbedre kundeoplevelsen og for at tydeliggøre virksomhedens identitet som en finsk post-, logistik- og e-handelsvirksomhed.

tella i Danmark, Norge, Sverige, Rusland og Baltikum fastholder dog navnet Itella.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109