23948sdkhjf

Det betaler sig at flytte en opbygning

Overflytning af opbygninger et af Jilkos specialer. Seneste er et suge/blæsetippelad ført over på en ny lastbil for nordjysk vognmand.
For få dage siden rullede Ørsø Vognmandsforretnings nye 3-akslede Iveco-forvogn ud fra Jilko’s værksted med en ny suge/blæs tippelads-opbygning monteret.

Ja - sådan så det da i hvert tilfælde ud, men rent faktisk er der tale om en overflytningsopgave, som Iveco Danmark bestilte Jilko til at udføre.

I mange år har det som oftest været sådan, at når vognmanden købte ny lastbil, så skulle der også en ny opbygning til. Langt de fleste opbygninger er ikke i nærheden af at være slidt op, hvorfor det ofte for vognmanden økonomisk set bedre kan betale sig at få lavet en overflytning.

Alle typer af overflytninger

- Vi er fuldbefarne i hydraulik, el, aluminium og rustfri/sortstål, fortæller siger Jilko’s værkfører Lars

Jepsen.

- Vi har klippe- og bukkemaskiner og eget drejeværksted. Vi kan lave stort set alle type overflytningsopgaver med de reparation- og renoveringsopgaver, der skal laves i forbindelse hermed.

- Det, der er vigtigt, er, at man med kunden får forventningsafstemt, hvad overflytningsopgaven består af.

Kunden må have tillid til, at vi med mange år i branchen ved, hvad der bør udskiftes af sliddele for at slutresultatet bliver det ønskede.

Overflytningsopgaven til Ørsø Vognmandsforretning er solgt og leveret af Jilkos Finn Lund Pedersen og Peter Vad. Fra Iveco Dabmark er det salgschef Jørgen Andreasen, der bestilte opgaven.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157