23948sdkhjf

Nye Linde reachtrucks i light version

Halvdelen af alle palleløft på højlagre ligger under 8 meter. Derfor introducerer N.C. Nielsen nu en ny serie af Linde reachtruck i light version.
De nye reachtrucks - Linde R10B-R16B - er målrettet til virksomheder med lette til mellemtunge lageropgaver.

Lanceringen omfatter fire modeller med løftekapaciteter fra 1,0 til 1,6 ton. På alle nøgleområder som opbygning, ergonomi, sikkerhed og dynamisk manøvreevne er maskinerne identiske med Lindes serie af high performance-reachtruck.

Økonomisk løsning

- Med de nye modeller fra Linde bliver muligt for virksomheder med lette eller mellemtunge lageropgaver at vælge en mere økonomisk løsning i forhold til deres lagerbehov, siger salgs- og marketingdirektør Jens Wøldiche fra N.C. Nielsen

- De har rigeligt med power til en effektiv opgaveløsning på gulvet og i højden. En vedligeholdelsesfri 6,5 kW vekselstrømsmotor har tophastighed på 11 km/t med og uden last, mens der er fuld løftekapacitet op til 7.7 meters højde.

Effektiv stødabsorbering

De nye reachtrucks i light versioner leveres med en lang række features, der løfter ergonomi og sikkerhed op i en klasse for sig. Det gælder for eksempel egenskaber som:

* Kabinen fjedrer uafhængigt af chassiset, så det opsuger vibrationer fra ujævnt underlag.

* Et affjedret førersæde er med til at sikre truckføreren mod skader på ryg og lænd.

* Alle funktioner kan justeres præcist i forhold til truckførerens ønsker og fysik. Det gælder placeringen af kontrolpanel, joystick og rattet.

* De nye Linde R10B-R16B maskiner leveres som standard med Linde Curve Assist, der automatisk sørger for at sænke farten i kurver og sving.

* De er udstyret med fire uafhængige bremsesystemer.

* Et display viser aktuel løftehøjde, når gaflerne er over friløftshøjde.

* En stabil mastkonstruktion med tilt-cylindre og smalle profiler sikrer et optimalt udsyn både ved standard mast og triplex mast.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062