23948sdkhjf

Nye Jilko-produkter til entreprenørbranchen

Tip-semitrailere og entreprenør-kærrer er nu også en del af Jilko’s verden.
Af Jesper B. Nielsen

Jilko kan nu tilbyde produkter målrettet de mange aktører i entreprenørbranchen og de vognmænd, der beskæftiger sig med specialtransporter. Novatech koncernen, som Jilko er en del af, har udvidet teknisk afdelings bemanding til konstruktion og opbygning af entreprenør trailere og påhængsvogne.

Desuden er Jilko’s design af trailere, kærre, maskintrailere og andet entreprenørmateriel baseret på samarbejdspartnere med mange årserfaring med netop disse produkter.

- Det giver mulighed for hele tiden at nytænke, videreudvikle og kundetilpasse produkterne, så driftsøkonomi, betjeningsvenlighed og frem for alt sikkerhed hele tiden er i fokus, siger Jilko-direktør Henrik Sakstrup.

- Vi har i løbet af det seneste års tid fået nogle virkelig attraktive produkter - også hvad angår leasing. Vognmænd, der for eksempel skal investere i et nyt forvogn/hængertræk eller en triptrailer, kan lease det hele, inklusive lastbilchassiset gennem Jilko.

- De gunstige leasingydelser, vi kan tilbyde kunderne, er en direkte afspejling af den kvalitet og holdbarhed, der forbindes med Jilko’s produkter. Når leasingselskabet ved, at der er en realiserbar værdi i produkterne, behøver de ikke dække sig så meget ind. Det er ensbetydende med en lavere månedlig ydelse, fastslår Henrik Sakstrup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062