23948sdkhjf

25 år med MAN - altid på klokkeslæt!

Når skibet skal sejle, skal godset være om bord. Det har Jens Tidemann sørget for i 25 år - han stoler nemlig 100 procent på MAN.
I år kan Jens Tidemann Transport i Hjørring fejre 25 års jubilæum med MAN. Firmaet fik den første MAN i 1989, og siden er der kun blevet kørt MAN.

Firmaets specialitet er terminsgods til færgeruter i Danmark og Tyskland. På det felt er der ikke noget, der hedder at komme for sent. Skibet skal sejle præcist. Det har Jens Tidemann - og MAN - haft sin del af æren for, for mens han har kørt MAN, er det aldrig sket, at en transport er kommet for sent frem.

Styring og kontrol

Det kræver perfekt styring og kontrol. Jens Tidemann er derfor fremme i forreste linje med alt, der bidrager hertil. Firmaet var blandt de allerførste danske brugere af MAN Telematics.

Alene i år har firmaet anskaffet fire nye MAN TGX med Euro6-motorer. De seneste to er metop leveret. Det er to MAN TGX 26.440, begge med det rummelige XLX-førerhus med al komfort. Den ene med normal Pusher-konfiguration, den anden er en TwinSteer opbygget med hydraulikanlæg til tipsættevogn, walking floor og tanktrailer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078