23948sdkhjf

DI/ATL og NLF bruger nu også Tacho Online

| Medlemsnyhed | Indrykket af Tungvognsspecialisten ApS

DI/ATL og den norske vognmandsorganisation NLF bruger nu også Tacho Online

 Dansk Industri (DI) og Arbejdsgiverforeningen for Transport og Logistik (ATL) har valgt Tungvognsspecialistens (TVS) køre- og hviletidsløsning Tacho Online (www.tachoonline.dk) som deres fremtidige køre- og hviletidsplatform til medlemmerne.

Jeg er utroligt glad og stolt over ATL’s og DI’s valg af TVS som samarbejdspartner og deres valg af Tacho Online som deres foretrukne fremtidige køre- og hviletidsplatform og vi glæder os utroligt meget til samarbejdet siger Carl Peter Frederiksen, adm. direktør i TVS, som samtidigt fortæller: Vi bestræber os hele tiden på at optimere og udvikle Tacho Online til markedets bedste og mest brugervenlige køre- og hviletidsløsning. Bl.a. udvikler vi pt. et arbejdstidsmodul til Tacho Online – et modul som virksomhederne kan anvende til registrering af alle virksomhedens medarbejderes arbejdstid. For chauffører kontrollerer løsning for overtrædelser af arbejdstidsreglerne. Data kan overføres til egentlige lønberegningsløsninger til andre IT-løsninger.

Udover TVS egne kunder, DTL’s medlemmer og nu også af ATL/DI, bruges Tacho Online af DTL-danske vognmænd, den norske vognmandsorganisation, Norges Lastebileier-forbund (NLF) og af den svenske vognmandsorganisation, Sveriges Åkeriföretag (SÅ).

Tacho Online er nordens mest udbredte køre- og hviletidsløsning.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Tungvognsspecialisten ApS

Københavnsvej 265
4000 Roskilde
Danmark
Tungvognsspecialisten ApS

Send til en kollega

0.078