23948sdkhjf

Få medvind med PostNord Logistics cykelbude

| Medlemsnyhed | Indrykket af PostNord Logistics A/S

Vidste du at PostNord Logistics råder over en lille pedaltrampende enhed, der dagligt leverer høj service og masser af klimavenlig transport i Storkøbenhavn?

​I takt med det voksende fokus på klimavenlige transportløsninger i mange danske virksomheder og behovet for at tingene nogle gange skal gå rigtig stærkt, er efterspørgslen på transport med PostNords cykelbude steget gevaldigt.

- Den grønne omstilling kan bestemt komme os til gode. Vi ser det allerede nu, hvor vi bliver kontaktet af virksomheder, der efterspørger en løsning med cykler for at gøre deres transport grøn, fortæller Henrik Røder, teamleder for PostNord Logistics cykelbude.

Ud over det grønne aspekt ligger der også en fordel i at have ordnede forhold med overenskomst for de ansatte. Dette er noget vi går højt op i hos PostNord Logistics hvilket tiltrækker kunder som også vægter dette højt når de vælger transportør.

Vi transporter alt fra medicin for apoteker til vigtige dokumenter for advokatkontorer

Enheden, der har til huse i Københavns Nordhavn, tæller et tocifret antal bude – alle unge mennesker, der har taget et sabbatår eller to, inden studierne igen kalder. De stiller med egne køretøjer, som både kan være racercykler og ladcykler, der gør det muligt at transportere op til 60 kg. ad gangen.

I løbet af en normal dag mellem kl. 8 og 17.30 bliver det til mere end 100 ordrer af meget varierende karakter.

- Vores bude begyndte f.eks. at køre med medicin til sygehusene i forbindelse med COVID-19. Vi kører også meget medicin fra apoteker og ud til svækkede patienter. I den rigtig kedelige ende hører også udbringning af opsigelser for mange virksomheder. Andre opgaver kan være vigtige dokumenter fra advokatkontorer, som kræver ekstra fart i pedalerne, fortæller teamlederen.

Generelt har PostNord-budene mange ture for de danske sygehuse, hvor de skal transportere blodprøver nogle få hundrede meter til et laboratorium. Her er hurtigheden meget vigtig, og bestillingerne er fremme inden for fem minutter.

- Vores folk er superhurtige og servicemindede, og vi løser problemet hver eneste gang, for eksempel også når kunden ikke er hjemme, forklarer Henrik Røder.

Skal du også have noget med?

Skal vores bude også transportere noget for dig? Så tøv ikke med at kontakte Henrik Røder direkte på 70 200 200 – vi er hos dig indenfor 20 minutter! Du kan læse mere om PostNords cykelbude her 


Kommentarer

Malene Tvarnø
Jeres telefon til kurerservice er ikke i drift, og jeg har nu ventet på Postnords hovednummer i 20 minutter. Det er ikke optimalt for en erhvervskunde.

Daniela Kjær
Hej Malene,
Denne artikel er 2 år siden, og jeg kan simpelthen se at vi ikke har fået opdateret kontaktinformationerne. Det beklager jeg naturligvis, og det er bestemt ikke optimalt.

Skulle du have modet på, at lade os hjælpe dig så tøv endelig ikke med at smide mig en mail på daniela.kjaer@postnord.com, så skal jeg naturligvis nok sørge for at din henvendelse bliver grebet ASAP. Du er også velkommen til at ringe direkte til vores kurerservice på telefon 70 20 02 00. Her er ingen ventetid.

De bedste hilsner,
Daniela

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
PostNord Logistics A/S

Ullsvej 1
4600 Køge
Danmark
PostNord Logistics A/S

Send til en kollega

0.109