23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tak for nogle fantastiske dage!

Endelig har vi alle kunnet komme ud blandt andre mennesker igen. Det havde vi set frem til. At være på messe, er en gylden mulighed for at mødes med nuværende og kommende kunder, samt hilse på vores kolleger og leverandører.

Septembermåned har været i messernes tegn.

Vi startede med at deltage på Transport Øst i Greve (4.-5. september) og sluttede så af i Herning til Transport 2021 torsdag-lørdag i sidste uge.

Begge messer har været fantastiske. Der har været med godt besøgende, god stemning blandt alle og vi har fået snakket med en masse. Vi har kunnet vise nogle af de mange produkter vi har på hylderne, nogle af de nye produkter vi har udviklet i egenproduktion og ikke mindst vise de mange handelsvarer vi har at tilbyde. Som noget helt nyt, kunne vi præsenterer DOMETIC på standen. Samarbejdet kom op at køre i foråret, og vi er glade for det gode samarbejde og at de kunne være på standen, for at fortælle de besøgende om produkterne og det tekniske bag.

Alt i alt har det været en succes. Vi er kommet ud at røre os, blevet inspireret af vores kolleger fra branchen og fået gode inputs fra de besøgende.

I Sverige er vi dog ikke færdige endnu, der har vi lige et par messer at se til de næste par uger. Ellers er der ikke noget før 2022 - og 2023 i Herning igen. :)

Vi glæder os allerede til næste gang!

Læs mere på vores hjemmeside og se billeder derfra...

A/S BEVOLA
Sleipnersvej 22
4100 Ringsted
Ringsted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33076428
P nummer: 1003039153

Kontaktperson

IVP
Isabell Valentin Pedersen
Marketingkoordinator
+45 57680647 ivp@bevola.dk

Send til en kollega

0.063