23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hold dig varm med BEVOLA

Vi tilbyder kvalitetsprodukter til bl.a. opbygning af lastbiler, hængere og trailere. Vores brede sortiment med varer af høj kvalitet gør os i stand til at levere løsninger i alle størrelser. Du behøver kun at handle ét sted!

BEVOBOX™ VÆRKTØJSKASSER OG TILBEHØR
Vi ved, hvor vigtigt det er, at udstyret er i orden og ikke mindst matcher behovet. Det er blandt andet også derfor vi udviklede vores velkendte BevoBox™ værktøjskasser. De fås i mange forskellige standardstørrelser i aluminium, mix og/eller finér. Men er der ønske om en speciel størrelse og/eller udseende, så står vores udviklingsteam og rådgivere klar til at hjælpe med at finde frem til den rette løsning.

Udover at tegne, udvikle og producerer BevoBox™ værktøjskasser, så hjælper vi også med indretningen i kassen. Alle har forskellige behov og ønsker – dem prøver vi at finde løsninger til. I denne kolde og mørke tid, kan det f.eks. være lysskinner, knager, varmeelementer eller skuffer. Vi tilbyder det hele.

Læs mere om vores egenproducerede BevoBox™ værktøjskasser i vores brochure.

UDSTYR TIL FØRERHUSET
Vi tilbyder ikke kun produkter til udendørsbrug eller opbygning af lastbiler, hængere eller trailere. Vi har også udstyret til at kunne klare de lange køreture. Mange chauffører har brug for at kunne få noget varmt eller koldt at drikke, når de er ude på tur. Mange har også brug for noget at spise undervejs. Der kan jo mange gange være langt imellem stoppene. Og som man siger: ”Uden mad og drikke – dur helten ikke”.

Det kan vi også hjælpe med. Vi har nemlig et stort udvalg af bl.a. kølebokse, kaffemaskine og mikrobølgeovn specielt designet til lastbilen og de lange køreture. Du finder vores udvalg af produkter herunder.

SIKKERHED FREM FOR ALT
Vi i BEVOLA går meget op i sikkerheden specielt hos chaufførerne. Derfor tilbyder vi både vores egenproduceret BevoGrip™ sandstrøer, som fås i forskellige størrelser, snekæder til dækkene, lastsikring, gode kvalitetslygter og kamerasystemer. Du får det hele hos BEVOLA.

Klik her for mere information

A/S BEVOLA
Sleipnersvej 22
4100 Ringsted
Ringsted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33076428
P nummer: 1003039153

Kontaktperson

IVP
Isabell Valentin Pedersen
Marketingkoordinator
+45 57680647 ivp@bevola.dk

Send til en kollega

0.11