23948sdkhjf

PostNord Logistics – din samarbejdspartner i Norden

| Medlemsnyhed | Indrykket af PostNord Logistics A/S

Er du på udkig efter en ny logistikpartner i Norden? Hos PostNord Logistics er vi med mere end 20 års erfaring og over 100 terminaler, fordelt på de nordiske lande, markedsledende på tværs af Norden.

Paller og stykgods til hurtig levering

Med Nordeuropas mest finmaskede distributionsnet er det hverken størrelsen eller kompleksiteten, der tæller hos PostNord Logistics. Vi transporterer både små og store godspartier. Alt fra 1 – 53 paller og alle former for stykgods bliver modtaget, konsolideret og transporteret ud til modtageren. Hvad end der er tale om farligt, skrøbeligt, lang eller alm. gods. 

Transittiden er hurtig og til store dele af Sverige og Sydnorge tilbyder vi endda levering allerede næste dag, hvis det ønskes. Vi gør en dyd ud af at tilpasse vores løsninger, så de passer til din virksomheds ønsker og behov.

Fuld transparens med den digitale portal ’Min Side’

Som dansk kunde hos PostNord Logistics, med forsendelser på tværs af Norden, får du adgang til din egen digitale portal med navnet ´Min Side´. Her har du mulighed for at følge dine nordiske forsendelser via fuld track & trace, tjekke dagspulsen, se fakturaer, få et overblik over dit forbrug samt se din specifikke leveringskvalitet. Det giver dig en lang række fordele såsom fuld transparens i din logistikkæde, mulighed for at informere dine kunder om forventet leveringstid, komplet overblik i din kundeservice og optimering af dit logistikbehov for bedre forecasting på den kommende sæsons aktiviteter. Alt i alt services, som sparer dig for både tid og ressourcer. 

Få mere at vide

Ønsker du en logistikpartner i Norden, der giver dig fleksibilitet, høj dokumenteret leveringskvalitet og muligheden for skræddersyede løsninger? Så står vores nordiske logistikspecialist Michael Møller til rådighed på + 45 52 29 50 01 eller på michael.moller@postnord.com for en uforpligtende snak.  

Du kan også læse mere om vores ydelser i Norden ved at besøge vores hjemmeside her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
PostNord Logistics A/S

Ullsvej 1
4600 Køge
Danmark
PostNord Logistics A/S

Send til en kollega

0.094