23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Europart har leveret solcellesløsning til Duvenbeck

Duvenbeck Group vil teste de innovative solcellesløsninger fra Green Energy Scandinavia – og på et nyligt møde hos Duvenbecks hovedkvarter i Bocholt blev aftalen underskrevet.

Duvenbeck Group vil teste de innovative solcellesløsninger fra Green Energy. På et møde hos Duvenbeck-hovedkvarteret i Bocholt blev aftalen underskrevet, af Bernd Reining flådechef og daglig leder i logistikvirksomheden, Jens Ottosen CTO Teknologichef i Green Energy, Claus Bjerno Country Manager DACH i Green Energy og Olaf Giesen CEO for Europart som eksklusiv salgspartner for Europa. 

  • Fleksibel CIGS solcelleteknologi – let at montere på eget værksted
  • Reducerer brændstofforbruget og CO2-udledning
  • Stort besparelsespotentiale og mindre nedetid

Testfasen er en god mulighed for at indsamle værdifuld data før en komplet montering af solcelleanlæg på hele vognparken. ”Batteriet i en lastbil har mangeømme punkter”  siger Bernd Reining flådechef hos Duvenbeck. En af grundene til det er, at der kommer flere og flere el-komponenter ind i lastbilen såsom:

  • Køleskabe
  • Kaffemaskiner
  • LED-TV
  • Computer
  • ... men specielt baglifte giver mange dybdeafladninger og dermed dyre fejl til følge

Generatoren skal arbejde mere, hvilket koster ekstra brændstof og forårsager CO2-udledning. Et af Duvenbecks virksomhedsmål er løbende forbedring af det økologiske fodaftryk. Green Energys solcelleteknologi, der er specielt udviklet til køretøjer, kan hjælpe med at reducere flådens CO2-udledning – og samtidig forbedre den økonomiske effektivitet.

Fleksible og robuste solceller til køretøjets tag
Den danske virksomhed Green Energy har specialiseret sig i udvikling af solcelleanlæg til mobilt brug. I modsætning til traditionelle krystallinske siliciumsolceller er virksomhedens CIGS solceller fleksible og ekstremt hårdføre samt beskyttet mod skader og selvantændelse. Den kun tre millimeter tynde og meget fleksible solcellekonstruktion, er særdeles velegnet til montering på taget af lastbiler – eller andre mobile applikationer. 

Europart som er salgspartner, leverer solcellerne i Plug & Play MIPV-sæt (Mobile Integrated Photovoltaic) inklusiv laderegulator, automatsikring og monteringsdele. Af tilbehør kan der tilkøbes, dataloggere, skillerelæ og 230V ren sinus invertere i forskellige effektniveauer. Løsningerne er E-certificerede, hvilket betyder, at bilfabrikantens fabriksgaranti bibeholdes. 

Montering på eget værksted
Duvenbeck’s egne mekanikere uddannes og certificeres i montering af MIPV solcellesæt af Green Energy, så de er klar til montering af solcellesæt på de resterende køretøjer. ”Vi er glade for, at vi kan støtte Duvenbeck-koncernen i at nå deres klimamål med dette fremadrettede projekt,” siger Jens Ottosen fra Green Energy.

Europart Ceo Olaf Giesen tilføjer ”Innovative teknologier og koncepter, såsom CIGS solcelleteknologi, er strategiske komponenter i Europarts produktsortiment, her kan vi tilbyde vores kunder økonomiske løsninger til mere klimavenlig drift af vognpark”.

Klik og læs mere om CIGS solcelleteknologi og MIPV-sæt

EUROPART Danmark A/S
Kokmose 14
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK46629310
P nummer: 1003087931

Kontaktperson

JJ

Send til en kollega

0.032