23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kinnegrip til lastning, losning og afgrænsning af gods

Flere løsninger tilpasset de forskellige behov, både til lette og tunge køretøjer

BEVOLA har et stort udvalg af produkter indenfor opbygningskomponenter, såsom containerudstyr, chassiskonsoller, skærme, lygtebjælker, finér, Kinnegrip stolper m.v.

KINNEGRIP stolper
K-stolper er et moderne system til fladkonstruktioner bestående af sidelåse til tunge køretøjer. Systemet bruges som standardløsning på mange etablerede køretøjer.

K-stolpen er en smart og fleksibel løsning til tunge køretøjer. For at imødekomme køretøjsspecifikke anvendelsesområder findes der stolper i forskellige højder. Sidestolperne fås i stål, aluminium og galvaniseret stål. Komponentdelene er lavet af stål og glasfiberforstærket polyamid. Aluminium og galvaniseret stål giver øget korrosionsbestandighed.

Stolpen monteres i beslaget som fastgøres til platformens kantlinie, stolpen kan let foldes ned da den kan hænge i beslaget under på- og aflæsning. Dette giver et åbent og let tilgængeligt lastrum med fokus på god funktionalitet, høj personlig sikkerhed og nem håndtering. Fås også med Kinnetop til kalechetrailere.

Større stolpebredde, højere styrke og flere længder. Stolpebredden på 120mm giver en øgning af styrke på ca. 18% i forhold til Kinnegrip 1 og lagerføres i standardlængder på 400, 600, 800, 1000 og 1200 mm. Sidestolper med top leveres med låsbar topskål. Stolpestørrelserne 800 og 1000mm med top kan yderligere leveres med indbygget TIR-øje.

EASY-FJÆL
BEVOLA producerer, udvikler og leverer færdigsamlet sidefjæl, for- og bagsmæk. Alt tilpasset i mm efter kundens ønsker og behov.

Vi har også sidefjæl med indbyggede gasdæmpere. De hjælper til, når sidefjæl skal sænkes ned og vippes op. BEVOLAs ”Easy-Fjæl” leveres til sidefjæl i 25mm, tilpasset Kinnegrip K-20 ladstolpesystem.

Derudover sælger og lagerfører vi også et bredt sortiment af standard og specielle aluminiumsprofiler til opbygning af sidefjæl, ladkanter, bundprofiler m.m.

Læs mere på Bevolas hjemmeside>>

A/S BEVOLA
Sleipnersvej 22
4100 Ringsted
Ringsted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33076428
P nummer: 1003039153

Kontaktperson

IVP
Isabell Valentin Pedersen
Marketingkoordinator
+45 57680647 ivp@bevola.dk

Send til en kollega

0.047