23948sdkhjf

BEVOLA har alt til opbygning af lastbiler og hængere

| Medlemsnyhed | Indrykket af A/S BEVOLA

Vi ved hvor vigtigt det er, at udstyret er i orden – og matcher behovet

Vi har over 6.500 varenumre i sortimentet, der dækker alle væsentlige behov for at opbygge lastbilen efter kundens ønsker. Vi har et stort udvalg af produkter inden for opbygningskomponenter.

Vi har f.eks.:
- BevoPlan™
- Ladopbygning
- Containerudstyr
- Kinnegrip
- Hængsler & beslag
- Chassiskonsoller
- Skærme & stænklapper
- Lygtebjælker
- Sideværn & underkøringsværn
- Finér
- Presenningudstyr
- Gasdæmpere
- Surringsmaterialer

Et varehus for opbyggeren
Med mere end 6500 varenumre på lager har vi alt til opbygning af lastbiler og hængere. Ovenfor er blot nogle af de mange komponenter og produkter, vi tilbyder. Vi har produkter fra velkendte brands, såsom Jonesco og Kinnegrip, samt egenproducerede varer. Det store udvalg af gode kvalitetsvarer gør, at vi kan levere løsninger til de fleste behov.

Vores kunder er utrolig vigtige. Derfor er der også stor fokus på udvikling af egenproducerede varer – hvilket sker i samarbejde med kunderne. Har vi ikke lige det produkt, der er brug for, finder vi sammen en løsning og producerer det efter kundens ønsker. Vi gør det nemt for vores kunder – de skal kun handle ét sted.

Produktion
Foruden at være forhandler af mange velkendte brands, så har vi også egen produktion i Ringsted, som laver hængsler, chassiskonsoller, skærme, sideværn og meget mere. Vi kan også lave efter kundens specifikke behov og ønsker, så hvis der er noget, du ikke finder i vores varesortiment, kontakt kundeservice.

Læs mere på BEVOLAs hjemmeside>>

Medlemsnyhed

Indrykket af
A/S BEVOLA

Huginsvej 22
4100 Ringsted
Danmark
A/S BEVOLA

Send til en kollega

0.08