23948sdkhjf

Opdateret vores store produktkatalog

| Medlemsnyhed | Indrykket af A/S BEVOLA

Mere end 6.500 kvalitetsprodukter at vælge imellem, når der skal opbygges lastbiler

Med mere end 6.500 kvalitetsprodukter er der noget at vælge imellem, når der skal opbygges lastbiler. Langt størstedelen af vores varer er lagervarer. Herudover kan vi tilbyde en lang række specielle og kundetilpassede produkter og løsninger fra vor egen produktion.

LASTSIKRING
Korrekt sikring og surring af alle former for gods har stor betydning for både trafiksikkerheden og godsets tilstand, når det i sidste ende afleveres til kunden.

I vores sortiment finder du et bredt udvalg af produkter til surring af gods, som f.eks. surringskroge, båndstrammere, hulskinner, støttebensplader, containerfæster og bådstøtter. Du finder også mange forskellige former for lastsikring og skilte samt ADR-udstyr. Lastsikring, Reflekser & skilte, ADR-udstyr.


KRAN & LØFTEUDSTYR
I denne produktgruppe har vi en række kvalitets støttebensholdere til attraktive priser samt tilhørende holdere til støttebenspladerne. For at sikkerheden og økonomien skal være i top ved kran og løfteopgaver, er det vigtigt at anvende god kvalitet og med en lang levetid. Kran & Løft, Støttebensplader & holdere.

NYT PRODUKTKATALOG PÅ GADEN
Det sidste års tid er der blevet knoklet på at få opdateret vores store produktkatalog. Det er nu færdigt og ligger klart på vores hjemmeside og fysisk hos os i Ringsted.

Vi har gjort os umage med at skabe et katalog, som kan vise den brede palette af produkter, som vi tilbyder, og som vi håber, du får gavn af. Det indeholder både vores egenproducerede produkter og handelsvarer.

Læs mere på Bevola`s hjemmeside>>

Medlemsnyhed

Indrykket af
A/S BEVOLA

Huginsvej 22
4100 Ringsted
Danmark
A/S BEVOLA

Send til en kollega

0.094