23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FTU direktør nu også i spidsen for Haar Svenska

Alfons Haar Maschinenbau GmbH & Co, der er specialist i udstyr til blandt andet tankbiler, styrker nu sammenhængen i sin nordiske forretning ved at samle sine virksomheder i Sverige og Danmark under en fælles ledelse.

Stefan Vig, 34 år, er udpeget som ny adm. direktør for Alfons Haar Svenska AB, der har kontor og lager i Jordbro ved Stockholm. Han afløser Fredrik Envall, der har valgt at søge nye udfordringer uden for Alfons Haar-koncernen. Stefan Vig er i forvejen adm. direktør i søsterselskabet A/S Fredericia Tankvognsudstyr (FTU) og vil fremadrettet varetage ledelsen i begge virksomheder.

- Det har været vigtigt for os at finde en fremtidssikret løsning, så vi bedst muligt tager hånd om vores kunder i Sverige. Stefan Vig har i forvejen et godt kendskab til det svenske marked, og med en fælles ledelse på tværs af de nordiske markeder kan vi i højere grad udnytte synergierne mellem de to selskaber og styrke det samlede tilbud til vores kunder, siger Bastian Haar fra Alfons Haar Maschinenbau GmbH & Co.

Endnu bedre teknisk support
Som landeselskaber i Alfons Haar-koncernen er FTU og Alfons Haar Svenska begge specialister i salg af produkter og løsninger inden for olie/benzin og bulk-transport, herunder nøglefærdige betankningsmoduler. Herudover råder FTU over egen serviceafdeling med et specialiseret reparations- og serviceværksted i Fredericia i Danmark.

- Vores kunder i Sverige vil fremover opleve en endnu bedre teknisk support, fordi de får adgang til dedikerede ressourcer ved vores serviceafdeling i Danmark. Samtidig har vi flere spændende nyheder på vej, som jeg glæder mig til at komme ud og præsentere for de svenske kunder, siger Stefan Vig.

Alfons Haar Svenska er blandt udstillerne på Elmia Lastbil 2022, der afholdes 24-27. august i Jönköping. Her vil både VD Stefan Vig og teknisk ansvarlig Jens Bockhardt Pedersen være til stede. Her vil de besøgende blandt andet blive præsenteret for PreciCRYO som er et nyudviklet målesystem til kryogeniske gasser.

Mød Haar Svenska på Facebook eller LinkedIn

A/S Fredericia Tankvognsudstyr ( A/S FTU )
Røde Banke 106
Erritsø
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38326317
P nummer: 1001765817

Kontaktperson

Stefan Hornemann Vig
Direktør
+45 24243443 sv@ftu.eu

Send til en kollega

0.047