23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Levering inden kl. 07.00 med PostNord Logistics

Med PostNord InNight henter vi din godsforsendelse om eftermiddagen eller om aftenen, transporterer den om natten og leverer den hos din modtager inden kl. 7.00 næste morgen

Vores InNight service giver dig minimum ventetid og maksimum fordele!

”Med mere end 1.000 leveringer af paller og gods hver nat er der ingen tvivl om, at der er en stor efterspørgsel på denne del af vores logistik forretning. Det er en service som kommer rigtig mange brancher til gode” siger Jesper Nybro Lindqvist, kommerciel direktør for PostNord Logistics.

”Der er mange fordele ved at anvende vores InNight produkt. Især hvis du er indenfor industrier, som har med teknikker service og reservedele at gøre. Her er det vigtigt, at produkterne leveres over natten og står klar når arbejdsdagen starter. Men også i mange andre brancher er behovet for vores løsning stor. Der er efterhånden ikke dét, vi ikke har transporteret om natten” afslutter Jesper Nybro Lindqvist. 

Spar tid og penge på din logistik

Det er ikke uden grund, at InNight produktet er en succes. Når du sender dine paller og gods med InNight, oplever du:

Fleksibel levering: Efter individuelle aftalte leveringsinstrukser, kan chaufføren selv losse godset forsvarligt af på det aftalte leveringssted, så din levering står klar til brug når du møder på arbejde.   

Minimum ventetid og øget effektivitet: Med leveringer inden kl. 7.00 oplever du minimum ventetid, hvilket gør, at du og dine medarbejdere hurtigere kan komme i gang med dagens opgaver. Er tidspresset mindre, kan vi tilbyde dig vores InNight NextDay produkt med levering inden kl. 12.00.

Kort transittid og lille lagerbinding: Med sen afhentning om eftermiddagen eller om aftenen og med hurtig levering natten over, oplever du kort transsittid og dermed et lille behov for lagerbinding.

Special håndtering: I vores InNight flow håndteres din forsendelse med ekstra stor forsigtighed. Vi kan derfor varetage gods, som består af særlig følsomt materiale eller har en høj værdi. Har det betydning for dig, har vi naturligvis fuld track & trace på forsendelserne, således du altid ved hvor dit gods er.

Grøn transport: Transport om natten, hvor der er mindre trafik på vejene, øger den effektive kørsel, hvilket reducerer Co2 forbruget ifm. leveringen af dit gods.

Vil du vide mere eller få et uforpligtende tilbud?
Så kan du læse meget mere her. Du er også meget velkommen til at kontakte vores InNight-specialist Anders Ringive på anders.ringive@postnord.com eller + 45 52 28 98 70 for at få et uforpligtende tilbud. Tilbuddet kan du også få digitalt her, blot vælg vores kurer-service.

PostNord Logistics A/S
Ullsvej 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20148586
P nummer: 1023365975

Kontaktperson

Simon Kongeskov Alexandersen
Business Development Manager
+45 52289890 simon.kongeskov.alexandersen@postnord.com

Send til en kollega

0.047