23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ruteoptimering og mindre C02-udledning

Kan det lyde meget bedre?

Det var blot nogen af de resultater, som tre studerende fra Aalborg Universitet fandt frem til, da de i vinters skrev praktikopgave om PostNord Logistics. Det blev gjort i et tæt samarbejde med vores afdeling i Midt- og Nordjylland og i særdeleshed med Assad Mohamed, der sidder som Data Analyst, og fungerede som de studerendes sparringspartner på opgaven.

Markus Knudsen, Victor Bartholomæussen og Carl-Emil Houmøller Pedersen læser alle kandidatuddannelsen “Operation and Supply Chain Management”, og ud fra deres egne interesser samt vores data og indsigt havde de defineret opgaveemnet. Det løbende arbejde og den færdige opgave har hjulpet PostNord Logistics med at sætte tal på eventuelle ruteoptimeringer, analyseret den positive effekt, det kan have i operationen og belyst hvilke faldgruber, vi skal holde øje med – og de blev i sidste uge belønnet med et stort 10-tal for deres opgave og fremlæggelse!
 
Stort, stort tillykke med præstationen og tak for et berigende samarbejde! 
 
BONUS: Assad og vores afdeling i Midt- og Nordjylland har allerede aftalt med Markus, Victor og Carl-Emil at samarbejde om deres kommende speciale, og sammen skal de nu finde et emne, som begge parter finder spændende og ser værdi i.

PostNord Logistics A/S
Ullsvej 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20148586
P nummer: 1023365975

Send til en kollega

0.063