23948sdkhjf

En standardproduktionsvare starter ofte som en specialvare!

| Medlemsnyhed | Indrykket af A/S BEVOLA

Der er sket en udvikling af vores BevoBox™ værktøjskasser siden starten. Vi har fået flere forskellige typer på lager, mange af dem begyndte med at være en specialordre fra vores kunder.

Vi har igennem tiden fået mange forskellige specialordrer - mange af disse bestillinger bliver efterfølgende til standardvare, da efterspørgslen på samme type er stor.

Vi har lavet kasser til bl.a. golfvogne, trailere og traktorer. Vi har lavet kasser med tre låger, kasser med fjernbetjent opluk på lågen og kasser i forskellige størrelser og former til bag førerhuset. Derudover er mange af kasserne indrettet med skuffer, hylder, skuffer til surringsbånd, led-lys og/eller varmeelement.

Kontakt os på 5766 0000 eller salg@bevola.dk

A/S BEVOLA


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
A/S BEVOLA

Huginsvej 22
4100 Ringsted
Danmark
A/S BEVOLA

Billeder & videoer

BEVOLA, SPECIALPRODUKTER, PRODUKTION, EGEN PRODUKTION, BEVOBOX VÆRKTØJSKASSERBEVOLA, SPECIALPRODUKTER, PRODUKTION, EGEN PRODUKTION, BEVOBOX VÆRKTØJSKASSERBEVOLA, SPECIALPRODUKTER, PRODUKTION, EGEN PRODUKTION, BEVOBOX VÆRKTØJSKASSERBEVOLA, SPECIALPRODUKTER, PRODUKTION, EGEN PRODUKTION, BEVOBOX VÆRKTØJSKASSERBEVOLA, SPECIALPRODUKTER, PRODUKTION, EGEN PRODUKTION, BEVOBOX VÆRKTØJSKASSER

Send til en kollega

0.078