23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Leveringskoncept af vin optimeres med fotodokumentation

Vores populære leveringsløsning til vinforhandlere har fået endnu en feature, der højner kundeoplevelsen. Nu kan privatkunder få bedre indsigt i deres forsendelse med fotodokumentation.

Forhandler du vin til erhvervs- eller privatkunder, og ønsker du en smartere leveringsløsning – eller gør du allerede brug af vores specialdesignede koncept? Udover levering i original emballage, konkurrencedygtige priser og høj dokumenteret leveringskvalitet, tilføjer vi nu endnu en feature til rækken af fordele.

Billede i app ved levering

For fremtiden vil privatkunder få et billede som dokumentation på, at deres vin er blevet leveret sikkert på adressen, hvis de ikke er hjemme til at modtage den. Derved får kunden en større indsigt i deres egen forsendelse og kan følge med i vinens levering helt til slut. De har ydermere selv mulighed for at angive det sted, de selv mener, det er sikrest at stille vinen.

Billedet uploades i PostNords app og kan nemt tilgås, når modtager har valideret sig med MitID. Tiltaget gælder automatisk for privatkunder i hele landet, der modtager vin med vores specialdesignede leveringsløsning.

Vinlevering med mange fordele for dig og dine kunder

Normalt får du sikkert pakket dine vinforsendelser i specialemballage, så de kan tåle håndteringen på pakketerminalen. Det er både tidskrævende for medarbejdere og pålægger dig ekstra omkostninger i form kasser, bobleplast, pap og meget andet for at sikrer vinen – men dette bliver helt overflødigt med vores leveringsløsning, hvor du trygt kan sende kolli op til 20 kg. pr. stk. i original emballage. 

Desuden får du også adgang til vores digitale værktøj, “Min Side”, der giver komplet indsigt og gennemsigtighed i dine vinforsendelser. Du får bl.a. live status på alle dine leverancer, kvalitetsstatestik og mulighed for at planlægge og booke forsendelser døgnet rundt.  

Hør mere og kontakt os nu

Kan vores koncept opfylde et transportbehov hos dig, og ønsker du at høre meget mere? Så tøv ikke med at kontakte vores specialist på konceptet, Anders Ringive. Han træffes på anders.ringive@postnord.com eller pr. telefon på 52289870.

PostNord Logistics A/S
Ullsvej 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20148586
P nummer: 1023365975

Send til en kollega

0.047