23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kundevideo: IPW hos HOWE

Hør i dene video Business Development & CSR Manager Helle Rex fra HOWE fortælle om deres erfaringer med at implementere og optimere IPW Systems' platform til deres særlige behov.

Hen over sommeren har vi puslet med et projekt, vi gerne har villet i gang med længe: små, korte videofilm, hvor vores kunder fortæller om, hvorfor de har valgt IPW Systems, og hvordan og til hvad de bruger IPW's løsninger. Nu er de første film klar, og vi er glade, stolte og ydmyge over at kunne præsentere dem. Du får den første i dag og den næste i morgen.

Howe har været kunde hos IPW Systems siden 2006. HOWE er en international virksomhed, der udvikler, producerer og sælger designmøbler til kontraktmarkedet. Det er en virksomhed med aktiviteter i flere lande, og derfor er det vigtigt, at informationer og data kan deles af alle. Løsningen for HOWE har været at udvikle en fælles platform med IPW Håndbog og eFormular Pro sammen med IPW Systems.

I denne video fortæller Business Development & CSR Manager Helle Rex fra HOWE fortælle om deres erfaringer med at implementere og optimere IPW Systems' platform til deres særlige behov.

IPW Systems A/S
Olaf Ryes Gade 7R, 1.
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26838916
P nummer: 1009400083

Send til en kollega

0.046