23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kundevideo: IPW hos Babcock & Wilcox Vølund A/S

Hør Adm. & Quality Manager Ivan Skafte-Bundgaard fra Babcock & Wilcox Vølund fortælle om samlingen af manualer for kvalitet, økonomi og personale på ét sted med en IPW løsning.

Hen over sommeren har vi puslet med et projekt, vi gerne har villet i gang med længe: små, korte videofilm, hvor vores kunder fortæller om, hvorfor de har valgt IPW Systems, og hvordan og til hvad de bruger IPW's løsninger.

Babcock & Wilcox Vølund har været kunde hos IPW Systems siden 2007. Med hovedkontor i Esbjerg er Babcock & Wilcox Vølund en højteknologisk ingeniør- og produktionsvirksomhed, der laver grønne energianlæg til hele verden. Virksomheden bruger IPW Systems' løsning til kvalitetsstyring, afvigelseshåndtering, manualer og til styring af procedurer, templates i Økonomi og HR.

Hos Babcock & Wilcox Vølund fortæller Administrative & Quality Manager Ivan Skafte-Bundgaard om samlingen af manualer for kvalitet, økonomi og personale på ét sted, så ingen er i tvivl om, hvor de skal finde tingene. og om implementeringen af systemet i samarbejde med IPW Systems.

IPW Systems A/S
Olaf Ryes Gade 7R, 1.
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26838916
P nummer: 1009400083

Send til en kollega

0.031