23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spændende nyheder fra Bevola på Transport 2017

Nye værktøjskasser og helt ny webshop med produktkonfigurator lanceres på Transportmessen.

Også denne gang er Bevola repræsenteret på Transportmessen, og vi glæder os til at fremvise nye produkter såvel som eksisterende fra sortimentet. Her kan du læse lidt om, hvad vi har med.


En helt ny generation af BevoBox værktøjskasser
Vi har opdateret vores værktøjskasse, der nu har en ny og forbedret lukker som med udluftning under håndtaget kombineret med udluftning i kassens bagside muliggør gennemtræk. Dette sikrer et optimalt luftskifte i kassen. Den nye BevoBox har også fået en ny lågeholder, som sikrer at låge og hængsler ikke lider overlast og desuden gør det muligt at holde lågen åben – også når det blæser. 

BevoBox værktøjskasser tilbydes i et antal standardmodeller eller fremstilles på mål efter ønske. I vores helt nye produktkonfigurator er det muligt at designe sin egen værktøjskasse for derpå at bestille den i vores  webshop.


Webshop - køb varer nårsomhelst og hvorsomhelst
På Transportmessen går vi også i luften med vores helt nye webshop. Her kan man som oprettet kunde handle tusindvis af vores varer hele døgnet rundt og på både mobil, tablet og pc. Webshoppen har lynbestilling ved indtastning af varenummer og der er mulighed for at gemme egne varenumre. Der vil være betaling med enten kort eller faktura.


BevoGrip sandstrøer
Du får også mulighed for at tage vores egenudviklede BevoGrip sandstrøer i øjesyn. Den har markedets laveste egenvægt og samme strømlinede design som vores værktøjskasser. 

Udover disse nyheder har vi også lygtebjælker, Kinnegripstolper, finér- og alufjælsider, Rockingerkoblinger og en helt ny aksel fra vores nordiske akselkoncept BevoNac med.

A/S BEVOLA
Sleipnersvej 22
4100 Ringsted
Ringsted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33076428
P nummer: 1003039153

Send til en kollega

0.047