23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ét ledelsessystem til stort set alle processer – 99% selvbyg

Fleksibelt ledelsessystem? Ved Vestergaard Company er næsten alt vinklet ind i IPW. Og når der opstår behov, udbygger de selv deres system. Se hvordan...

"Ved Vestergaard Company er vi gået fra at indføre IPW i produktionen til, at hele virksomheden bruger det. Vi går generelt praktisk til opgaver, og i stedet for at investere i specialiserede systemer, udbygger vi selv IPW til vores behov.

Oprindeligt gik vi efter et system, der var skræddersyet til dokumentstyring, fx arbejdsinstruktioner og håndtering af tjeklister, i vores produktion – og kun det. For at få medarbejderne til at tage IPW hurtigt til sig, fik de stor indflydelse på tilretninger, og vi startede bevidst op i en afdeling, hvor vi forventede, at medarbejderne ville forholde sig kritisk. De fik så vognen til at rulle, og var gode ambassadører.

Vi arbejder i systemet på en anden måde end de fleste andre

"Senere begyndte vi også at bruge IPW i administrationen. I dag er alle medarbejdere inde og lave ét eller andet i systemet, og det er kommet af, at vi kan bruge IPW til rigtig meget."

 

Nytænkning i praksis

Lær mere om, hvordan Vestergaard udnytter det fulde potentiale i deres IPW-løsning her.

 

Klar på en snak? 

Book et idémøde i dag

+45 7025 0214
info@ipwsystems.dk

 

 

 

IPW Systems A/S
Olaf Ryes Gade 7R, 1.
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26838916
P nummer: 1009400083

Kontaktperson

Iben Omme Thy
Marketing Manager
iot@ipwsystems.dk

Send til en kollega

0.046