23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FTU er en af landets mest kreditværdige virksomheder

FTU er i top-3% blandt virksomheder i Danmark med den højeste kredit rating ved Experians.

Hos FTU har vi drevet virksomhed i mere end 50 år med en sund økonomi, og vi har altid sørget for at betale vores regninger til tiden. Derfor er det med stor stolthed, at vi i dag har modtaget @Experians grønne RKI Logo som et bevis for, at FTU er i top-3% blandt virksomheder i Danmark med den højeste kredit rating.

 

Som leverandør af specialudstyr gør vi meget ud af at fortælle vores kunder og samarbejdspartnere, at FTU er en sund og solid virksomhed, som de trygt kan regne med. Investerer du i en løsning hos os, kan du også forvente, at vi også er klar til at hjælpe dig, når du får brug for service, reparation eller reservedele. Vi har været i branchen i mere end 50 år og vil også være her de næste 50 år – mindst! Som en del af Alfons Haar Group har vi en stærk ejer i ryggen, der både giver os et stærkt økonomisk fundament og adgang til et af branchens bedste produktprogrammer.

 

En god økonomi og en høj kredit rating giver optimale muligheder for at investere. For nylig har vi indviet nyt testudstyr til vores kompressorer, og i løbet af kort tid får vi nyt testudstyr til kontrol af LPG-målere. Vi investerer også løbende i vores lager for at sikre kort leveringstid til vores kunder.

 

Succes forpligter, og selv en mindre virksomhed kan gøre en positiv forskel. Hos FTU er det en fast praksis, at vi betaler vores mange gode underleverandører forud. Og i en tid, hvor mange virksomheder er udfordret på likviditeten, kan det have stor betydning. Det er vores måde at tage et ansvar for at holde Danmark kørende.

 

#experian #rki #kreditrating #dkbiz #transport

A/S Fredericia Tankvognsudstyr ( A/S FTU )
Røde Banke 106
Erritsø
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38326317
P nummer: 1001765817

Kontaktperson

Stefan Hornemann Vig
Direktør
+45 24243443 sv@ftu.eu

Send til en kollega

0.046