23948sdkhjf
Del siden
Annonce

PostNord Logistics: Din pålidelige og certificerede logistikpartner

Vi er stolte af at meddele, at PostNord Logistics har opnået tre vigtige ISO-certificeringer: ISO 9001 for kvalitetsstyring, ISO 14001 for miljøstyring og ISO 45001 for arbejdsmiljøstyring. Et bevis på vores store engagement i at levere og opretholde logistikløsninger på højeste niveau til vores kunder!

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder en omfattende og pålidelig logistikservice, der er baseret på vores engagement i kvalitet, bæredygtighed og sikkerhed. Hos PostNord Logistics er vi gået et skridt videre og har opnået tre vigtige ISO-certificeringer: ISO 9001 for kvalitetsstyring, ISO 14001 for miljøstyring og ISO 45001 for arbejdsmiljøstyring. Et bevis på vores store engagement i at levere og opretholde logistikløsninger på højeste niveau til vores kunder og være en ansvarsbevidst logistikpartner.

Certificeringerne dækker alle PostNord Logistics danske terminaler og sites.

Hvad betyder certificeringerne for dig som kunde?
Når du vælger PostNord Logistics som din logistikpartner, får du adgang til en service med de højeste standarder inden for kvalitet, miljø og sikkerhed. Men hvad betyder det for dig som kunde?

Pålidelig og effektiv service
Vores ISO-certificeringer er en garanti for, at vores logistikprocesser er veldefinerede, velorganiserede og kontinuerligt forbedres. Du kan forvente at dine forsendelser leveres til tiden og i god stand, samtidig med at vi minimerer miljømæssige og arbejdsmæssige risici.

Kvalitet og kundetilfredshed
Vores ISO 9001-certificering betyder, at vi har etableret en kvalitetsstyringsproces, der sikrer konsekvente og pålidelige leverancer. Vi arbejder hele tiden på at forhindre kvalitetsbrister og at undgå, at eventuelle fejl opstår igen. Vi fokuserer på at forstå dine behov og forventninger for at opnå høj kundetilfredshed helt frem til slutmodtager og langvarige partnerskaber.

Ansvarlige logistikløsninger
Med vores ISO 14001-certificeringer er vi forpligtet til at minimere vores miljøpåvirkning. Vi arbejder aktivt på at reducere energiforbrug, affald, og udledning i vores logistikoperationer. Ved at vælge PostNord Logistics som din logistikpartner bidrager du til en mere ansvarlig fremtid.

Sikkert arbejdsmiljø og medarbejdertrivsel
Vores ISO 45001-certificering bekræfter vores engagement i at sikre en sikker og sund arbejdsplads for vores medarbejdere. PostNord skal være en attraktiv og udviklende arbejdsplads, der med et sikkert og godt arbejdsmiljø og et helhedssyn på sundhed kan inspirere og være et eksempel for andre. Det opfatter vi som en forudsætning for at kunne rekruttere og fastholde engagerede og motiverede medarbejdere, der bidrager til udvikling og lønsomhed i hele virksomheden ved at sikre høj kvalitet i arbejdet og dermed tilfredse kunder.

Er systematisk arbejde med kvalitet, miljø og arbejdsmiljø også vigtigt for din virksomhed? Tag det næste skridt mod en pålidelig og kvalitetssikret logistikpartner. Kontakt os i dag for at diskutere dine behov og find ud af, hvordan vores certificerede logistikløsninger kan gøre en forskel for din virksomhed. Læs mere eller kontakt os HER.

PostNord Logistics A/S
Ullsvej 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20148586
P nummer: 1023365975

Send til en kollega

0.031