23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ansvarlig logistik: PostNord Logistics får miljøcertificering (ISO 14001) 

PostNord Logistics er engageret i at levere logistikløsninger, der går hånd i hånd med ansvarlighed. Vores ISO 14001-certificering bekræfter vores forpligtelse til effektiv miljøstyring og vores stræben efter at minimere vores miljømæssige påvirkning.

Vi er bevidste om den rolle, vi alle har, når Danmarks klimaaftryk skal reduceres. Derfor har vi implementeret et miljøledelsessystem i vores logistikoperationer for at fastsatte miljømålsætninger, mål og handlingsplaner, så vi kan sikre kontinuerlige forbedringer af vores miljøindsats. 
  
Nøglepunkter: 
Miljøbevidst samarbejde: Når du vælger PostNord Logistics som din logistikpartner, ved du, at vi håndterer vores miljøforhold på en forsvarlig måde, samt at vi lever op til den gældende lovgivning. Derudover samarbejder vi kun med leverandører og partnere, der deler vores miljømæssige værdier, klimadagsorden og stræben efter ansvarlighed.  

Affalds- og ressourcestyring: Vi tager ansvar for vores affaldsproduktion og ressourceforbrug. Ved at genanvende og genbruge materialer, hvor det er muligt, og implementere effektive affaldshåndteringsstrategier, reducerer vi affaldsmængden og sparer ressourcer.

Reduceret CO2-udledning: Med vores miljøstyringssystem er vi i stand til at identificere og implementere foranstaltninger til at reducere vores CO2-udledning. Vi optimerer vores ruteplanlægning, forbedrer vores kapacitetsudnyttelse og benytter energieffektive transportmetoder for at minimere vores miljøpåvirkning. 

Skal vi styrke din virksomhed? 
Ønsker du en logistikpartner med en konkret miljøpolitik, der kan styrke din virksomhed og forsyningskæde? Lær hvordan PostNord Logistics miljøansvarlige logistikløsninger kan gøre en forskel for din virksomhed, og få et uforpligtende tilbud HER

PostNord Logistics A/S
Ullsvej 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20148586
P nummer: 1023365975

Send til en kollega

0.047