23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kompressor montering på SCANIA pusher

Ved FTU har vi netop leveret en kompressorløsning fra Alfons Haar til en SCANIA pusher, som normalt kan give udfordringer på pladsen.

Normalt kan det være udfordrende, at montere en lamelkompressor på en SCANIA pusher grundet den begrænsede plads, men med et kompressorkit fra Alfons Haar kunne det lade sige gøre at få en god vinkel på kardanen, som kun blev 360 mm mellem flangerne. Med den komplette Vmax1 lamelkompressorpakke fra Alfons Haar blev monteringstiden også reduceret betragteligt, da der ikke skulle laves særskilte beslag og rør, da dette er inkluderet i pakken for en standarmontering. Ønskes der anden placering af luftudtag, kan dette nemt gøres ved tilføjelse af ekstra bøjninger og evt. stålslange. 

Lamelkompressoren bruges til væske, og et godt alternativ til en pumpe, hvis man kører med tryktank. Kompressoren kan leveres som både kardantrukken og hydaulisk trukken. Fordelen med en kompressor er også, at produkterne ikke bliver blandet eller fourenet med hinanden under tømning. 

Vil du vide mere om Vmax1 lamelkompressoren fra Alfons Haar, så kontakt A/S Fredericia Tankvognsudstyr (FTU) på mail info@ftu.eu eller tlf. +45 76 20 70 00.  

A/S Fredericia Tankvognsudstyr ( A/S FTU )
Røde Banke 106
Erritsø
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38326317
P nummer: 1001765817

Kontaktperson

Stefan Hornemann Vig
Direktør
+45 24243443 sv@ftu.eu

Send til en kollega

0.078