23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny AMU skole på Vestsjælland

DEKRA kommer nu tættere på Vestsjællandske vognmænd og virksomheder, når vi åbner en ny skole i Svinninge på Vestsjælland. Der vil til en start være mulighed for at tage EU Ajourføringskursus til Gods og Bus, ADR kurser samt Gaffeltruck Certifikat. Der vil være åbent hus den 26. oktober. Hvis man vil have en personlig rundvisning før, for at høre mere om mulighederne, skal man blot ringe til Salgschef Jan Meyer, på telefon 3156 0230.

DEKRA er stolte over at kunne byde velkommen på en ny skole i Svinninge, der fra 9. oktober vil være åben for kursister, på kurserne Gaffeltruck Certifikat B, EU Ajourføring Gods og Bus.

Kursisterne, der skal gå på DEKRAs nye skole i Svinninge, kan se frem til at møde ind i helt nyrenoverede lokaler og blive undervist med det nyeste udstyr. Ved skolens åbning i oktober vil kursusudbuddet omfatte kurser i gaffeltruck, varebil og farligt gods samt EU-efteruddannelse til både gods- og buschauffører.

DEKRA har de allerede fået mange positive tilkendegivelser på åbningen af den nye skole fra lokalområdet. Planen er på sigt at udvide kursusudbuddet yderligere i byen. 

Jim Kjøler, Afdelingsleder, Road DK Øst hos Frode Laursen, siger:

-Vi glæder os over, at DEKRA har valgt at åbne en skole i Svinninge, der gør det meget lettere for vores vestsjællandske chauffører at komme på kursus. Vi ser frem til at samarbejde med DEKRA om at fremme rekruttering af nye talenter til vores branche på Vestsjælland.

Skolens åbning vækker også glæde hos den lokale 3F-afdeling, der ser frem til at kunne tilbyde deres ledige medlemmer endnu flere kursusmuligheder i lokalområdet. 

-Vi ser med glæde frem til den kommende skoleåbning, der udvider kursusmulighederne for vores ledige medlemmer. Skolens aktive engagement i lokalområdet glæder os, og vi ser frem til at samarbejde om at hjælpe ledige i job i transportbranchen, siger Peter Nielsen, Faglig Sekretær hos 3F Holbæk-Odsherred

Åbent hus
For at fejre åbningen af den nye skole inviterer DEKRA alle interesserede til et åbent hus-arrangement den 26. oktober, hvor der er mulighed for at se skolens faciliteter og høre mere om de tilgængelige uddannelsesmuligheder.

 

Dekra
Kirkebjerg Allé 90
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33585586
P nummer: 1016761202

Kontaktperson

TL

Send til en kollega

0.093